11 / 05 / 2024

Nissan Qashqai fiyatlarında artış var mı? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Nissan Qashqai fiyatlarında artış var mı? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni Nissan Qashqai'nin e-Power fiyatları ne kadar? İşte yeni fiyat listesi ve tüm detaylar...



Nissan, tamamen yeni e-POWER teknolojisi ile donatılan Qashqai ve elektrikli modeli Ariya’nın lansmanı 5 ay önce Stockholm'de yapılmıştı.
Henüz yüzde 100 elektrikli araç kullanmaya henüz hazır olmayan sürücülere hitap eden bir Nissan teknolojisi olan Qashqai e-POWER, Türkiye pazarına giriş sağladı.

Nissan Qashqai e-Power, Türkiye'de Design Pack, Skypack ve Platinum Premium adında üç ayrı donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor.Bu modelde içten yanmalı olarak üç silindirli 1.5 litre turbo benzinli motor kullanılıyor. Bu motor tek başına 156 beygir güç üretim yapıyor.

Benzinli motor, sürüş senaryosuna göre invertör aracılığıyla yüksek voltaj bataryasına, elektrik motoruna ya da her ikisine de enerji üretiyor.Bu güç aktarma organını rakiplerinden ayıran en önemli özelik ise elektrik motorunun tekerlekler için  güç kaynağı olması ve dolayısıyla sürücünün taleplerine anlık ve doğru yönde tepki göstermesi olarak ifade edilebilir.Bu sayede e-POWER, sürücülerin geleneksel hibrit otomobillerde karşılaştıkları eksiklikleri tamamen ortadan kaldırarak daha keyifli ve sorunsuz sürüş deneyimini, dışarıdan şarj etme gereği olmadan sunuyor.

Yeni Nissan Qashqai e-Power için paylaşılan fabrika verilerine göre otomobil; 5.4 lt/100 km ortalama yakıt sarfiyatı, 122 g/km CO2 emisyonu, 1000 km'nin üzerinde menzil ile 7,9 saniyelik 0-100 km/s hızlanma süresi gibi özellikler sunuyor.

Yeni Nissan Qashqai'nin e-Power fiyatları ne kadar? İşte  17 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön