16 / 05 / 2024

Nissan'dan müjdeli haber: Mart ayı bakım kampanyası!

Nissan'dan müjdeli haber: Mart ayı bakım kampanyası!

Nissan'dan müjdeli haber geldi. Nissan bakım kampanyaları yüzde 10 indirim yaptı! Nissan otomobil sahibi olanlar bu fırsatı kaçırmayın. İşte kampanyanın detayları...



Nissan mobil uygulaması ya da web sitesi üzerinden alınan bakım randevularında yüzde 10 indirim kampanyası düzenlendi. Mart ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya, garanti süresi bitmemiş olan modellerini kapsıyor ve 3 yaş üzeri olan Nissan modelleri sadece 849 Türk Lirası olan bakım paketlerinden yararlanabiliyor.

Nissan dan müjdeli haber: Mart ayı bakım kampanyası!

Nissan'ın 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak kampanyasında garanti süresi dolmamış otomobillerin bakımları da yüzde 10 indirim sağlıyor. Bu kampanya Nissan Türkiye mobil uyugulamılırında ve kendi internet sitesi üzerinden alınan bakım randevularında geçerli oluyor.

Nissan'ın bakım kampanyası, polen filtresi, yağ filtresi, yakıt filtresini ve hava filtresini kapsıyor. Nissan'ın kış fırsatları için devam eden kampanyasında da 3 yaş üzeri araçlarda polen filtresi, yağ filtresi, yakıt filtresi ve hava filtresi de 849 Türk Lirasından müşterilerine sunuluyor.

Editörün notu: Bu haber 19 Mart 2022 09.45'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Yeni Juke Suv pazarını sallayacak: İşte Nissan Juke 2022 Mart fiyat listesi!

Nissan Qashqai 2022 Mart fiyat listesi!

Fiat Egea Cross Wagon'a 10 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Asgari ücretle TOGG sahibi olunabilir mi? İşte cevabı...

Nissan bakım kampanyası detayları için tıklayın


Geri Dön