29 / 07 / 2024

Nolte Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Nolte Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Türkiye"de yüksek kalite standardı ve mükemmellik anlayışına olan talebi karşılayabilmek için Nolte Home Studio markasının mağazaları ile tüm birikimini ve teknolojisini Türkiye"ye taşıyan Nolte, mağazalar zincirine bir halka daha ekliyor


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


 Nolte, İstanbul-Etiler, Erenköy, Avcılar ve Bursa"da faaliyete geçen mağazalarının ardından yeni mağazasını 11 Ekim 2010 Pazartesi günü İstanbul-Nişantaşı"nda açıyor. Ünlü Manken Ece Gürsel"in ve seçkin konukların da katılacağı açılışta markanın Alman kültürünü Türk insanı ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği Oktoberfest organizasyonunun kapanış daveti de gerçekleştirilecek.

Nolte satış ağı genişliyor...

Nolte Home Studio merkez mağazasının açılışını gerçekleştirdiği ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Nolte, Nişantaşı"nda açacağı mağazasıyla satış ağını genişletiyor. Nolte"nin Nişantaşı mağazasında birbirinden şık mutfak tasarımları beğeniye sunulacak. 11 Ekim 2010 Pazartesi günü, güzel Manken Ece Gürsel ve seçkin davetlilerin katılımlarıyla yapılacak açılışta Nolte"nin 1 Ekim tarihinden itibaren Nolte Home Studio mağazalarında gerçekleştirdiği Oktoberfest organizasyonunun kapanış partisi de yapılacak. Davetlilerin 19.00-21.00 saatleri arasında katılacakları partide, orijinal Oktoberfest"te olduğu gibi geleneksel Alman kıyafeti içindeki kızlar, yine geleneksel Alman müziği eşliğinde bira ve yiyecek ikramı yapacak.
 
Hedef, 2011"de 18 mağaza...

Yaklaşık bir yıl önce Nolte Home Studio adıyla açtığı kendi mağazalarıyla Türkiye pazarına giriş yapan Nolte, kısa sürede sektörün zirvesine ulaştı. İstanbul"da Etiler (merkez), Erenköy, Avcılar ve Bursa'da mağazası bulunan Nolte, 2011 yılının sonunda mağaza sayısını 18"e çıkarmayı planlıyor.
   


Geri Dön