30 / 04 / 2024

Now Gayrimenkul Now Bomonti!

Now Gayrimenkul Now Bomonti!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Now Gayrimenkul Now Bomonti projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar olarak belirlendi. Now Bomonti Evleri projesinde rezidans ve ofis alanları yer alıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde hayata geçirilen  Now Bomonti  Evleri projesi  Now Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor. Now Gayrimenkul Now Bomonti projesi tek blok halinde yükseliyor.


Now Gayrimenkul Now Bomonti projesinde satışlar metrekare üzerinden gerçekleştiriliyor. Now Gayrimenkul Now Bomonti projesinin mimarisi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı. Now Gayrimenkul Now Bomonti satış ofisi ile 444 4 669 numaralı telefondan görüşülüyor.


Now Gayrimenkul Now Bomonti ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde ya da banka kredili olarak ödemeler yapılıyor. Now Gayrimenkul Now Bomonti rezidans ve ofis alanlarından meydana geliyor.


Now Gayrimenkul Now Bomonti fiyatları metrekare olarak 3 bin 500 dolardan başlıyor. Now Gayrimenkul Now Bomonti projesi Ant Yapı firmasının imzasını taşıyan Şişli Anthill Residence'ın arkasında inşa ediliyor.



Now Gayrimenkul Now Bomonti iletişim

Telefon: 444 4 669

Web: www.nowbomonti.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön