29 / 04 / 2024

Nvidia GeForce RTX 4070'in satışında hayal kırıklığı

Nvidia GeForce RTX 4070'in satışında hayal kırıklığı

İstenilen ilgiyi görmemesi nedeniyle raflarda kalan RTX 4070, ücret indirimiyle karşı karşıya! RTX 4070 ücretleri, 600 dolara kadar düşüş yaşadı.



NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti ve RTX 4070 ekran kartı özellikleri

 Mükemmel oyun oynama ve içerik oluşturma donanımı sunuyor. Son derece profesyonel NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ile geliştirilmiş. Hızlı ışın izlemeyi, DLSS 3 aracılığı ile yapay zeka ile süratli hale getirilmiş performansı, yeni içerik oluşturma yollarını ve çok daha fazlasını deneyimleyin.

Dördüncü Nesil Tensör Çekirdekleri

DLSS 3 ile 4 kata kadar performans (her noktanın değerini ayrı hesaplama yaklaşımıyla görüntü oluşturmaya kıyasla) Hiper gerçekçi. Hiper hızlı.Ada mimarisi, ışığın gerçek dünyada nasıl tepki verdiğini simüle eden ışın izlemenin tüm ihtişamını meydana çıkarıyor. 

RTX 40 Serisi ve üçüncü nesil RT çekirdeklerinin kuvvetiyle, inanılmaz detaylı sanal dünyaları daha önce hiç görülmemiş bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Kısa zaman önce lansmanı yapılan Nvidia GeForce RTX 4070, tahminlerin altında satış grafiği çizdi. Satışların istenilen değerlerden daha az gerçekleşmiş olması, ücretlerin de aşağı yöne çekilmesine neden oldu. RTX 4070’in Avrupa pazarındaki güncel satış ücretinin, 600 dolar civarınakadar gerilemiş olduğu söylendi. RTX 4070 ücretleri için söz konusu düşüşün devam edeceği tahmin ediliyor.

Nvidia GeForce RTX 4070'in satışında hayal kırıklığı


Geri Dön