15 / 05 / 2024

Nvidia GeForce RTX 4070'in satışında hayal kırıklığı

Nvidia GeForce RTX 4070'in satışında hayal kırıklığı

İstenilen ilgiyi görmemesi nedeniyle raflarda kalan RTX 4070, ücret indirimiyle karşı karşıya! RTX 4070 ücretleri, 600 dolara kadar düşüş yaşadı.



Satışlar birçok ülkede son derece düşük seyrediyor!

Stok ve malzeme tedariği hususunda herhangi bir problem meydana gelmese de istenilen satış civarına erişemeyen RTX 4070 ücretler, zaruri indirime gitti. 

Lansman ücretinin 60 dolar altından satılmaya çalışılan ekran kartı, yeni ücretine rağmen istenildiği ilgiden uzak kaldı. Twitter üstünden yapılan paylaşımlardan söz konusu problemin farklı pazarlarda da devam ettiği neticesine varılıyor.

RTX 4070’in neden tercih edilmediğiyle alakalı henüz net bir değerlendirme gelmedi. Fakat kullanıcıların fiyat/performans açısından daha verimli alternatiflere yönelme eğiliminde olduğu ve 12 GB’lık VRAM kapasitesinin kâfi bulunmadığı gibi temel etkenlerden bahsediliyor.

GeForce RTX 4070, böylesine bir istenmeyen sonuçlarla karşı karşıya olsa da birçok sahada verim sunabilecek yapıda. Ücretler azalmaya devam ettikçe talep seviysinin de beklenen oranlara ulaşmrişmesi bekleniyor. Kullanıcılar, RTX 4070 ücretleri için mevzu bahis olan  düşüşün ne kadar devam edeceğini görmek için güncel değerleri takip ediyorlar.

Kredi kartı kullananlar bu habere hemen bakın! Başvuran herkes 189 TL'sini geri alacak

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı! Köprüden önce son çıkışı kaçırmayın

Kuraklık çiftçiyi fena vurdu! Gübre fiyatları isyan ettirdi


Geri Dön