07 / 07 / 2024

O banka EYT’liler için öyle bir promosyon yaptı ki! Duyan kulaklarına inanamıyor! İşte güncellenen promosyon detayı!

O banka EYT’liler için öyle bir promosyon yaptı ki! Duyan kulaklarına inanamıyor! İşte güncellenen promosyon detayı!

Promosyon konusu 2022 yılından başlayarak girdiğimiz 2023 yılında da emeklilerin gündemini oluşturuyor. EYT düzenlemesinin çıkmasından sonra da bu konuya dair detaylar merak edilir oldu. İşte o bankadan gelen promosyon teklifi!



İŞ BANKASI'DAN EMEKLİ PROMOSYON GÜNCELLEMESİ GELDİ!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanan kişiler, Türkiye İş Bankası'ndan müjdeli haber geldi. İlk olarak 2 milyon 250 bin vatandaşın faydalanması beklenilen EYT ile beraber emeklilik kapısı nihayet açılmış olacak. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından başlatılan başvuru zamanında EYT'liler soluğu SGK'da aldı. EYT'li vatandaşların ilk maaşı da nisan ayı ile birlikte yatacağı duyuruldu. EYT'lilerin emekliliğiyle birlikte sistemde yer alan verilere göre ülkemizdeki emekli sayısı 15 milyonun üzerine çıkacağı ifade edildi. Bankalar 2 milyon 250 bin vatandaşın EYT'den faydalanması ile beraber promosyon rekabetini tekrardan hız kazandı.

İŞ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

EYT düzenlemesinin kabul edilmesi ile birlikte Türkiye İş Bankası tarafından promosyon miktarlarına güncelleme geldi. İş bankası, promosyon rekabetini tekrardan canlandırdı. emekli vatandaşlara müjdeli haber İş Bankasından geldi. İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon maaş aralığı şu şekilde;

3.500 TL üzeri maaş aylık maaş alan emekli vatandaşlara, 4.500 TL

3.500 TL ile 7.500 TL ancak 7.500 TL hariç olmak kaydıyla bu miktarlar arasında maaş alan emekli vatandaşlara, 5.250 TL

7.500 TL ile 10.000 TL 10.000 TL hariç olmak kaydıyla bu miktarlar arasında maaş alan emeklilere 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla maaş alan emekli vatandaşlara, 7.500 TL promosyon verilecektir.

EMEKLİ PROMOSYONUNDAN NASIL FAYDALANILIR?

Türkiye İş Bankası tarafından verilecek olan emekli promosyonundan yararlanabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. İş Bankası tarafından verilen promosyondan faydalanabilmek için emekli olunması gerekmektedir. Bununla birlikte 3 yıl boyunca banka üzerinden maaş alacağına dair taahhüt imzalaması doğrultusunda emekli promosyonlarından faydalanabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön