22 / 07 / 2024

O isim doların zirve yapacağı tarihi verdi! “Dolar, 15 gün içinde tam olarak...”

O isim doların zirve yapacağı tarihi verdi! “Dolar, 15 gün içinde tam olarak...”

Dolar dibe vuracak! Dolar 16 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Bu dönemde dolar alınır mı? İşte cevabı...




SELÇUK GEÇER’DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Dolarda baskı olduğunu vurgulayarak bu baskının daha uzun süre devam etmemesi gerektiğini ifade eden Selçuk Geçer: ”Dolar kuru, er ya da geç 2023 yılının ilk aylarında gerçek ederi olan 24 liraya gelecek” diyerek bu ay içerisinde doların 24 lira seviyelerine ulaşabileceğini tahmin ediyor.

O isim doların zirve yapacağı tarihi verdi! “Dolar, 15 gün içinde tam olarak...”

“Dolar kuru baskılanarak mı 18 lirada tutuluyor hâlâ?” sorusunu cevaplayan ekonomist Selçuk Geçer “Tabi, baskılanarak 18 lirada tutuluyor ve eğer 24 lira olmuş olsaydı bugün asgari ücret 8,500 TL’yi böldüğünüz zaman yine 350 dolar oranında tutacaktı” ifadelerini kullandı.

Geçer, doların baskı altında olmasından 18 lira seviyelerinde prosedür gördüğünü belirtti. Buna karşın doların 15 gün içerisinde tam 24 lira olacağını sözlerine ekledi.

MERKEZ BANKASI AÇIKLADI: İŞTE DOLAR, FAİZ VE ENFLASYON TAHMİNİ

Öte yandan, Merkez Bankası'nın (MB) Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, enflasyonun yıl sonunda yüzde 32,46 olması bekleniyor. Ayrıca, ankette yıl sonu dolar tahmini 23,1161 oldu.

Altın için dehşete düşürecek fiyatı verdi ve ekledi: Önümüzdeki 5-6 aylık dönemde...

Altın peş peşe rekor kırıyor! Altın fiyatları resmen uçtu! Güncel çeyrek ve gram altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön