26 / 06 / 2024

ODE Yalıtım'dan Bolluca Çocuk Yurdu'na destek

ODE Yalıtım'dan Bolluca Çocuk Yurdu'na destek

ODE Yalıtım, Starflex Camyünü ürünüyle Bolluca Çocuk Yurdu'nun yalıtımına katkıda bulundu



Yenilikçi, yaratıcı ve küresel trendlere uyan ürün ve hizmetleri ile koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefleyen ODE Yalıtım, Starflex Camyünü ürünüyle Bolluca Çocuk Yurdu'nun yalıtımına katkıda bulundu.

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesiyle Türkiye'ye değer katmaya devam eden ODE Yalıtım, bir yandan çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen talepleri sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde desteklerken bir yandan da sivil toplum örgütü gibi çalışıp yalıtım bilincini yaymak amacıyla faaliyetlerine devam ediyor.

Her şeyin `ufak bir gülümsemeyle' başladığına inanan ODE Yalıtım, bu sefer çocukların yüzünü güldürmek için önemli bir adım attı. ODE Yalıtım, Bolluca Çocuk Yurdu içinde camyünü ürün grubundan oluşan bir paket ile çocukların sımsıcak bir yuvaya kavuşmasını sağladı.

ODE Yalıtım A.Ş. hakkında
ODE Yalıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş., inşaat sektöründe taahhüt faaliyetlerinde bulunmak üzere 1986 yılında kuruldu. 1990 yılında ithalatçı, 1996'da ise üretici kimliğine kavuşan ODE, 120.000 m² açık, 35.000 m² kapalı alana sahip 6 modern üretim tesisi (ODEflex Üretim Tesisi, ODE R-flex Üretim Tesisi, ODE Isıpan Üretim Tesisi, ODE Ductflex Üretim Tesisi, ODE Membran Üretim Tesisi ve son olarak ODE Starflex camyünü üretim tesisi), 4.000'den fazla ürün çeşidi, yaygın bayi ağı ve uzman personeli ile yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Modern üretim tesislerinde gerçekleştirdiği üretimlerle ve farklı kullanım alanları için değişik özelliklere sahip geniş bir ürün gamı ile büyük bir üretici konumda olup, yapı ve tesisat sektöründe kullanılan tüm malzemeleri bünyesinde bulundurmaktadır. Modern üretim tesislerinde yaptığı kaliteli üretimlerin yanı sıra ODE, 2005 yılında hizmete giren 15.000 m² kapalı alana sahip lojistik merkeziyle de sevkıyat ve depolama konularında sektöründe lider konumdadır.


Geri Dön