05 / 05 / 2024

OGM 1.833 personel alacak! OGM personel alım şartları nedir?

OGM 1.833 personel alacak! OGM personel alım şartları nedir?

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Peki, ilana kimler başvuru yapabilir? OGM personel alım şartları nedir? İşte tüm detaylar...



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; adaylar 4-10 Nisan döneminde e-Devlet üzerinden Orman Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ile Kariyer Kapısı "http://isealimkariyerkapisi. cbiko.gov.tr" adresi üzerinden e-Devlet şifreleri ile başvuru işlemlerini kolay bir şekilde yapabilecekler. 

OGM 1.833 personel alacak! OGM personel alım şartları nedir?

Sınavların tarihi, yeri ve saati dahil, tüm tebligat ve duyurular OGM'nin internet adresi (www.ogm.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek. Bilgiler ve sonuçlar, Kariyer Kapısı Platformu üzerinden de ilan edilecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Altın almak için doğru zaman mı? Altın fiyatları düşüşe geçti!

Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? ŞOK, A101, BİM ayçiçek yağı fiyat listesi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön