21 / 05 / 2024

Öğrenci başı 300 TL yardım! Ödemeler başladı

Öğrenci başı 300 TL yardım! Ödemeler başladı

Ankara sınırları içinde yaşayan 180 bin öğrenciye bugün kişi başı 300 TL olmak karşılıksız kırtasiye yardımı Yapılacak. Ödemeler bugün başlıyor.



Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin öğrenci başı 300 TL'lik yardımı nasıl alınacak?

Öğrencilerin okul dönemi başlangıçlarında en çok ihtiyaç duydukları alan olan kırtasiye malzemeleri için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği destek 5 Eylül 2022 Pazartesi günü başlıyor. Ve 180 bini aşkın çocuk 300 TL'lik okul yardımından faydalandırılacak. Peki anne ve babalar çocuklarının kırtasiye ihtiyaçları için belediyenin verdiği 300 TL'lik yardımı nasıl alacak? Öncelikle velilerin bir Başkent Kartı olması gerekiyor. Çünkü 300 TL'lik yardımlar bu kartlara yüklenecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş açıklama yaptı

Belediye olarak 'fırsat eşitsizliğinin geleceğimizin önüne geçmesini, evlatlarımızın ışığını gölgelemesini istemiyoruz' diyen Mansur Yavaş sosyal yardım alan 108 bin 810 ailenin 180 bin 150 çocuğuna öğrenci başına 300'er TL'den ve toplam 54.045.000 TL kırtasiye yardımının Pazartesi günü başlayacağını söyledi. Mansur Yavaş ödemelerin Başkent Kartlar üzerinde yapılacağını duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön