13 / 05 / 2024

Öğretmenlere verilen eğitim ödeneği ne kadar? Ne zaman yatacak?

Öğretmenlere verilen eğitim ödeneği ne kadar? Ne zaman yatacak?

Öğretmenlere her yıl verilen eğitim ödeneğinin detayları son derece merak ediliyor. Peki, eğitim ödeneği hesaplara yattı mı? İşte detaylar…



AİLELERE KIRTASİYE YARDIMI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesi bütününde verilecek olan kırtasiye yardım ücreti, ihtiyaç sahibi vatandaşlara karşılıksız bir şekilde verilecek. Bu tutarın ise bu yıl 1. 300 Türk Lirası olduğu açıklandı.  

KIRTASİYE YARDIMI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Eğitim ve öğretim yardımı ödemeleri senede bir kez verilmesi ile birlikte, başvuru şartı göz önüne alınmadan 1 Eylül – 31 Aralık tarihleri arasında YÖK ve MEB web adresleri aracılığı ile birlikte öğrenim durumu ve seviyesi tespit edilmiş olan kişilere toptan bir şekilde ödenmekte.

Tüm bunlar ile beraber, YÖK ve MEB sisteminde henüz öğrenim durumu tespit edilmemiş şekilde olan ilgili şekilde eğitim – öğretim senesi içerisinde istemeleri durumunda eğitim ve öğretim yardımları ise öğretim senesi için ödenir. İlgili kişiler ise bu isteklerini e - Devlet aracılığı ile beraber “Eğitim Öğretim Yardımı Talebi”  butonuna tıklayarak da gerçekleştirebilirler.

Öğretmenlere verilen eğitim ödeneği ne kadar? Ne zaman yatacak?

TOKİ gençlere 50 bin ev yapacak! Kimler başvurabilir?

3600 Ek Gösterge’de flaş gelişme! Kamuda sözleşmeli kalmayacak mı?

Euro’da son dakika! Yükselmeye devam ediyor! 15 Eylül 2022 Euro kuru


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön