24 / 07 / 2024

Okkalı zam geldi! Artık planlar suya düştü

Okkalı zam geldi! Artık planlar suya düştü

Giderek derinleşen ekonomik kriz tatili de etkiledi. Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 25-30 bin TL’den satışa sunulacak. İşte tüm detaylar...




15 BİN TL'DEN 30 BİN TL'YE
“Satış fiyatlarımız şu an artmış durumda. 2023 sezonundaki fiyatlar 2022 sezonuna göre yüzde 100 zamlı olacak” diyen Bülbüloğlu, “Geçen sene ağustos ayında 300 TL olan konaklama bedeli bu ağustosta 600 TL olacak. Bölgeye göre değişmekle birlikte, geçen sene bir haftalık en ucuz tatil 15 bin TL iken bu sene 30 bin liradan başlayacak” diye konuştu.

Son bir yılda enerji, personel, yiyecek ve içecek gibi tüm maliyetlerinin yüzde 300 civarında arttığını belirten Bülbüloğlu, “Girdi maliyetlerimizdeki artışlar çok ciddi seviyelere ulaştı. Bu yıl doluluk anlamında yurt dışından gelecek turistlerle güzel bir yıl geçireceğiz ama kârlılığa geldiğimiz zaman başarılı bir 2023 geçireceğimizi düşünmüyorum” dedi.

ALTİD Başkanı Burhan Sili de, erken rezervasyonlara bakarak bu yıl 2022’den daha iyi bir sezon geçireceklerini öngördüklerini, dünyada ve Türkiye’de bu iyimserliği bozacak herhangi bir ani gelişme yaşanmadığı sürece olumlu tablonun süreceğini ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön