24 / 07 / 2024

Okkalı zam geldi! Artık planlar suya düştü

Okkalı zam geldi! Artık planlar suya düştü

Giderek derinleşen ekonomik kriz tatili de etkiledi. Bu yaz iki kişilik en ucuz tatil 25-30 bin TL’den satışa sunulacak. İşte tüm detaylar...




FİYATLAR NEDENİYLE TATİL GÜNÜ SAYISI AZALABİLİR
Sili ayrıca, tatil fiyatlarının geldiği seviyenin ortalama kalış gün sayılarını etkileyeceğini belirtti. Sili, “Bu yıl seçim süreci ve ekonomik koşullarla doğru orantılı olarak tatile çıkış sıklığı ve kalış gün sayısında azalma olabilir. İki kere tatile çıkan bir kere çıkar, 10 gün tatil yapan 6 güne düşürür” dedi.

İç pazar ortalama kalış gün sayısının 4-4.8 civarında iken bu sayının geçen yıl 3.8-4.2'ye düştüğünü kaydeden Sili, yabancıların kalış gün sayısının ise, pazara göre değişmekle birlikte, uzun uçuşlardan dolayı minimum 6-8 gün olduğunu anlattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön