28 / 04 / 2024

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Okul dönemi MediaMarkt satışlarını katladı! Milyonlar MediaMark'a koştu

Eylü'de okula dönüş kampanyaları düzenleyen MediaMarkt’ta dizüstü bilgisayarların satışlarında önceki haftalara oranla yüzde 25’in üzerinde artış oldu, çocuk saatlerinin satışları ise yaklaşık 2 kat arttı.



Özellikle üniversite için ailesinden ayrı bir şehirde yaşamak durumunda olan ve yeni ev kiralayan gençler nedeniyle özellikle süpürgeler en çok arananlar listesinde ilk sıralarda yer aldı. Bu dönemde süpürge satışlarında yüzde 20’nin üzerinde bir artış gerçekleşti. Arama yapılan ürünler arasında robot süpürge ve kulaklık da üst sıralarda bulunuyor.

Satışı en çok artan kategorilerden biri olan akıllı çocuk saatleri ise anne ve babaların, çocuklarından daha kolay haber almaları için tasarlanan ürünler olarak vazgeçilmez bir yer tutuyor. Anne ve babalar, bu ürünler sayesinde çocuklarının konum bilgilerinden de her an haberdar olabiliyorlar. Çocuklar ise bu ürünler sayesinde ailelerinin kendilerine tanımladıkları kişileri görüntülü veya sesli olarak arayabiliyor  ya da fotoğraf gönderebiliyorlar. Bunlara ek olarak bilindiği üzere birçok akıllı çocuk saati, çocukların yürüme mesafesini, attıkları adım sayısını ve yakılan kaloriyi de hesaplıyor

Ayrıntılı bilgi için tıklayın MediaMarkt

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Eylül 2022 tarihinde saat 07.00 saatinde yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,31 Türk Lirası, euro 18,28 Türk Lirası, altının gramı ise 980 Türk Lirası değerinde.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 yeni konut geliyor!

1 dolar 10 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı!

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

 

 


Geri Dön