29 / 04 / 2024

Omurga Yapı tarihçe!

Omurga Yapı tarihçe!

Kağıthane'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Kağıthane Ofis Park projesini hayata geçiren Omurga Yapı hakkında merak ettiğiniz her şey bu haberde. Ne zaman kuruldu? Daha önce hangi projeleri hayata geçirdi? İşte hepsi ve daha fazlasının cevabı....



2011 yılında Mehmet Erktin, Tolga Kabataş, Burak Divanlıoğlu, Serkan Borançılı ve Aydonat Atasever tarafından kurulan Omurga Yapı, gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi olarak hizmet veriyor. 55 milyon dolarlık portföy büyüklüğüne sahip olan Omurga Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de Kağıt Ofis Park, Bodrum Gümüşlük'te Müşkülüm Çiftliği, Konya ve Kartal'da da geliştirmekte olduğu arsalar var. 


Hayattan herkesin eşit pay alabilmesi adına, dünyaya, Türkiye'ye ve insana saygılı projeler üretmeyi hedefleyen Omurga Yapı, sürdürülebilir tasarım ve sürdürülebilir iş modelleri yaklaşımını ile projelerine hayat veriyor. 


OMURGA YAPI'NIN TAMAMLAYIP TESLİM ETTİĞİ PROJELERİ


Omurga Yapı tarihçe!


KAĞITHANE OFİS PARK

75 milyon yatırım maliyeti ile Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Ofis Park, bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyor. 55 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 33 bin metrekare kiralabilir alanı bulunuyor. 9 bloktan oluşan Kağıthane Ofis Park projesinde toplam 95 bağımsız birim yer alıyor. Ofislerin 233 metrekareden başlağıdığı projede esnek yapı sayesinde bir katta bin 300 metrekare ofis alanı oluşturulabiliyor. Yüzde 60 oranında doluluk oranına ulaşan Kağıthane Ofis Park'ta metrekare kira fiyatları ortalama 19 dolardan başlıyor. 


Omurga Yapı tarihçe!


BODRUM MÜŞKÜLÜM ÇİFTLİĞİ

Bodrum Müşkülüm Çiftliği Gümüşlik'te yer alıyor. Mandalina Evleri, Avlulu Evler, Sakızlı Evler ve Vadi Evler olmak üzere 4 farklı konut seçeneğinden oluşan Bodrum Müşkülüm Çiftliği, toplam 27 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Bin ağaçtan oluşan bir bahçenin içinde konumlanan proje, toplam 18 beyaz evden oluşuyor. Müşkülüm Çiftliğinde konutların büyüklüğü 90 ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje denize 3 dakikalım mesafede yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön