06 / 05 / 2024

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...



UKRAYNA’DA ÇALIŞTI

Başarılı Türk iş insanı Onur Özalp, daha sonra Doğuş İnşaat adına planlama mühendisi olarak Ukrayna’da çalışmalarını yürüttü. Özalp, burada çalıştığı süre boyunca Uluslararası Boryspil Havalimanı Projesi, Kutuzova Ofis Binası Projesi, Chernigovskaya Ofis Binası Projesi ve Horizon İş Merkezi Projesinde çalıştı.

TÜRKİYE’YE DÖNÜŞ YAPTI

Daha sonra Türkiye’ye dönüş yapan başarılı Türk iş insanı Özalp, 2009 – 2010 yılları arasında Marubeni Corporation’da çalışmalarına başarı ile devam etti. Özalp, burada Marmaray’ın yapımında görev aldı.

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

İş hayatında başarı merpenlerini bir bir tırmanan Onur Özalp, 2010 ila 2011 yılları arasında İhale ve Planlama Müdürü olarak görev yaptı. 2011 – 2014 yıllarında ise Teknik Koordinatör olarak çalışmalarını yürüten Özalp, 2017 – 2019 yılları arasında ise DM Yatırım İnşaat’ta Kurul Üyesi pozisyonunda çalıştı.

2020 yılı Temmuz ayı itibari ile Peker Holding’te Genel Müdür olarak görev alan Onur Özalp, aynı yılın eylül ayında da Peker GYO’da Genel Müdür pozisyonunda çalışmaya başladı.

Özalp, halen Peker Holding’te ve Peker GYO’da Genel Müdür olarak çalışmalarına devam ediyor.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Soner Kayserilioğlu hangi alanlarda çalıştı? Hangi okuldan mezun oldu? Soner Kayserilioğlu’nun hayatı...

Celal Zaim Çil nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?


Geri Dön