08 / 05 / 2024

Onur Umut Kimdir?

Onur Umut Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Onur Umut kimdir? İşte Onur Umut'un biyografisi...



Onur Umut, kariyeri boyunca birçok önemli görev üstlenmiştir. 1996-1999 yılları arasında Finansbank (Credit Europe Bank) Holland'da çalışmış, ardından 1999-2003 yılları arasında Finansbank A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. Bu dönemde Finansbank'ın büyük başarılara imza atmasına öncülük etmiştir.

Daha sonra, Onur Umut Fiba Grubu'nun yurt dışı bankaları ve Fiba Holding A.Ş. yönetim kurullarında yer almıştır. Halen, Fibabanka, Credit Europe Bank Rusya ve Credit Europe Bank Romanya'nın yönetim kurullarında aktif olarak görev yapmaktadır.

Onur Umut'un bankacılık sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimi ve başarıları, onun sektörde saygın bir konuma sahip olmasını sağlamıştır. Fibabanka'daki görevleri arasında Yönetim Kurulu Üyeliği, Denetim Komitesi Üyeliği ve Kredi Komitesi Üyeliği yer almaktadır. Başarılı kariyeri ve sektördeki deneyimiyle Onur Umut, Türkiye'de bankacılık sektörüne önemli katkılarda bulunmuştur ve bu alanda örnek bir lider olarak görülmektedir.  

Mehmet Güleşci Kimdir?
Memduh Aslan Akçay kimdir?
Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Geri Dön