27 / 04 / 2024

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL'si olana sıfır araba müjdesi! 

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL'si olana sıfır araba müjdesi! 

Otomotiv devi Opel, merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını duyurdu. Opel tarafından paylaşılan detaylara göre 397 bin 950 TL'si olan sıfır araba alabilecek. 



Yeni bir sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler Mart 2024 kampanyalarını merak ederken, yüzleri güldüren müjde Opel'den geldi.

Otomotiv devi Opel'in başlattığı yeni kampanya kapsamında yastık altında 397 bin 950 TL'si olan sıfır otomobil alabilecek. Peki Opel'in Mart 2024 kampanyasının detayları ne? İşte tek tek açıklanan o kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...

Otomobil firmaları her ay olduğu gibi bu ay da yeni kampanyalarını açıklamaya başladı. Sürekli olarak artış gösteren otomobil fiyatlarından sonra yeni bir araç sahibi olmak isteyenler firmaların kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. 

Opel, Mart 2024 kampanyasını az önce açıkladı! Yastık altında 397 bin 950 TL si olana sıfır araba müjdesi! 

OPEL’DEN SON DAKİKA MART 2024 KAMPANYASI GELDİ

Otomobil piyasasında sert rüzgarlar eserken pek çok firma da yeni ay ile birlikte modellerine zam yapmaya başladı. Binek otomobillerde dahi 1 milyon Türk Lirası'nın altında araç bulmak zorlaşırken, araç sahibi olmak isteyenler de gözünü ticari araçlara çevirdi. 

Hem fiyatların daha uygun olduğu hem de farklı kampanyaların başlatıldığı ticari araçlar günlük araba ihtiyaçlarını da karşılayabildikleri için sürücüler tarafından da tercih ediliyor.

Combo Cargo tam bin  kilogramlık taşıma kapasitesi ile benzerlerini geride bırakırken, Combo Cargo Edition için ortalama yakıt tüketimi 4,6 litre, Combo Cargo Elegance XL için ise ortalama yakıt tüketimi 4,4 litre olarak belirtildi.  Ayrıca söz konusu araç yüksek kapasitesi, verimliliği ve aynı zamanda güvenilir sürüşü ile de yeni bir ticari araç sahibi olmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor. 

OPEL COMBO MART KAMPANYASI

Opel tarafından yapılan açıklamaya göre en sevilen ticari araçlar arasında yer alan Opel Combo Cargo'nın Mart ayı satış fiyatı 795 bin 900 Türk Lirası olarak açıklandı. Opel tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu araç için 397 bin 950 TL tutarında kredi 36 ay vadeli olarak taşıt kredisi kullanılabiliyor. Böylelikle de yastık altında 397 bin 950 TL'si olanlar Opel Combo sahibi olabiliyor. 

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!
Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 


Geri Dön