02 / 05 / 2024

ORKOOP iletişim çalışmalarını Avantgarde İletişim ile yürütecek!

ORKOOP iletişim çalışmalarını Avantgarde İletişim ile yürütecek!

Türkiye Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği 16. Yılında, Türk orman köylüsünün neleri başarabileceğini ve haklarının neler olduğunu daha iyi ve doğru şekilde duyurabilmek adına Avantgarde İletişim ile çalışmaya başladı.




Orman köylüsünün savunucusu olan Türkiye Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği  16. Yılında, Türk orman köylüsünün neleri başarabileceğini ve haklarının neler olduğunu daha iyi ve doğru şekilde duyurabilmek adına Avantgarde İletişim ile çalışmaya başladı.


Orman köylümüz yaşadığı zor şartlara rağmen göstermiş olduğu birlik, beraberlik ve kararlılık ile OR-KOOP ve bağlı kooperatifleri ile birlikte her geçen gün gelişerek güçleniyor. Dünya kooperatifçilik hareketi içinde de tarım kooperatifleri örgütünün önemli bir üyesi olarak Türk kooperatifçiliğini dünyada temsil eden ORKOOP iletişim çalışmalarını bundan böyle Avantgarde İletişim Danışmanlığı ile yürütecek.


Avantgarde İletişim aynı zamanda; Doğanay Gıda, Via Hospital Group, Estevia Boğaziçi Tıp Merkezi, Makro ve Uyum Marketler, Tatlıses Çiğ Köfte, Jakamen Erkek Giyim, Demos Fuarcılık, Clarion Events Fuarcılık, Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, BEST 2013 Fuarı, Jakamen Erkek Giyim, Dizayn VİP, Anafen Okulları, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS), Civil Çocuk Giyim, Oto World Asya, Cera Ware-Cera Blade Mutfak Ürünleri, Oyuncu Taylan Güner, Prof.Dr.Şevki Erdem,  İş Hukuku Enstitüsü, Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü gibi sektörün önde gelen isimleri ile çalışıyor.


Geri Dön