06 / 05 / 2024

Osmanlı İnşaat projelerinde son durum ne?

Osmanlı İnşaat projelerinde son durum ne?

Osman Nuri Bakırcı hakkında açılan davada, projede olmayan daireleri satmakla suçlanmıştı. Osman Nuri Bakırcı'nın 2. duruşması 27 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan davaya zorla getirilmesi kararı verildi...




Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı hakkında, projede olmayan bir dairenin satışını yaptığı gerekçesi ile dava açılmıştı.  Bakırköy 14 Ağır Ceza mahkemesinde görülen davanın 2. duruşması 27 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek. 


Yapımı tamamlanması gereken 2 bin kadar konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı hakkında açılan davada, projede olmayan, belediyenin verdiği ruhsatta da görünmeyen daireleri satmakla suçlanmıştı. Osman Nuri Bakırcı'nın 2. duruşması 27 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan davaya zorla getirilmesi kararı verildi.


Osmanlı İnşaat projelerinde son durum ne?


Osman Nuri Bakırcı'ya yeni dava!


Osmanlı İnşaat mağdurlarından olan Emir İkikardeşler yaptığı açıklamada;  "Esenyurt'ta inşaat sorunları hep İBB ve Esenyurt Belediyesi'ne mal edilerek insanlar gözünde hep hedef şaşırtılmıştır. Süren davamda savcınında açık şekilde belirttiği üzere sorunun firma sahipleri benim mağduru olduğum Osmanlı inşaat sahibi Osman Bakırcı'dan kaynakladığı savcılık fezlekesinde detaylıca belirtilmiştir." dedi. İkikardeşler Osmanlı İnşaat'ın 4 projesinin (Diyanet Sen, Beylife 1, Beylife 2, Beylikevler) de inşaatının yarım kaldığını ve yaklaşık 2 yıldır projelerin inşaatının hiç bir şekilde ilerlemediğini belirtti.




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön