19 / 05 / 2024

esenyurt Osmanlı İnşaat projeleri

esenyurt Osmanlı İnşaat projeleri

Osman Nuri Bakırcı hakkında açılan davada, projede olmayan daireleri satmakla suçlanmıştı. Osman Nuri Bakırcı'nın 2. duruşması 27 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan davaya zorla getirilmesi kararı verildi...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası için kamulaştırma talebi!

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası geçtiğimiz günlerde 70 milyon TL'den satışa çıkarılmıştı. Satış kararını eleştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Kültür Mirası Yönetimi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Türkoğlu, fabrikanın kamulaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası satışa çıkarıldı!

İstanbul Küçükçekmece'de 19. yüzyılda inşa edilen Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası satışa çıkarıldı. Fabrika için 70 milyon TL bedel belirlendi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nuruosmaniye Külliyesi Osmanlı'nın ilk Barok mimari eseri!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Nuruosmaniye Külliyesi, Osmanlı'nın ilk Barok mimari eseri, ilk ve tek mimari yapı olarak yıllara meydan okuyor.

Dönerciye Esenyurt Meydanı'nında arsa sattılar!

Kamyonetini mobil döner aracına çeviren 67 yaşındaki İbrahim İhsan Kutnak, 3 kişi tarafından dolandırıldı. Esenyurt Meydanı’nı satın almak için 100 bin TL ödeyen İbrahim İhsan Kutnak (67) işin peşini bırakmadı.

Osman Nuri Bakırcı'ya 44 yıl hapis cezası!

Esenyurt bölgesinde konut projesi yarım kalan şirketlerden biri olan Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı’ya 44 yıl hapis cezası verildi.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Murat Kutanoğlu Osmanlı İnşaat’a yönetici olarak atandı!

Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği konut projelerinden ev alan vatandaşları mağdur ettiği için mahkeme kapılarını aşındıran Osmanlı İnşaat’a kayyum atandı

Osman Nuri Bakırcı'ya silahlı saldırı!

İstanbul'da taahhüt ettiği daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında çok sayıda dava açılan Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırcı ofisinde silahlı saldırıya uğradı, Bakırcı, hastanede tedavi altına alındı...

esenyurt Osmanlı İnşaat projeleri Haberi

esenyurt Osmanlı İnşaat projeleri


Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı hakkında, projede olmayan bir dairenin satışını yaptığı gerekçesi ile dava açılmıştı.  Bakırköy 14 Ağır Ceza mahkemesinde görülen davanın 2. duruşması 27 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek. 


Yapımı tamamlanması gereken 2 bin kadar konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı hakkında açılan davada, projede olmayan, belediyenin verdiği ruhsatta da görünmeyen daireleri satmakla suçlanmıştı. Osman Nuri Bakırcı'nın 2. duruşması 27 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan davaya zorla getirilmesi kararı verildi.



Osman Nuri Bakırcı'ya yeni dava!


Osmanlı İnşaat mağdurlarından olan Emir İkikardeşler yaptığı açıklamada;  "Esenyurt'ta inşaat sorunları hep İBB ve Esenyurt Belediyesi'ne mal edilerek insanlar gözünde hep hedef şaşırtılmıştır. Süren davamda savcınında açık şekilde belirttiği üzere sorunun firma sahipleri benim mağduru olduğum Osmanlı inşaat sahibi Osman Bakırcı'dan kaynakladığı savcılık fezlekesinde...