12 / 05 / 2024

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor.



"AYLAR ÖNCESİNDEN BİLET ARAYIŞINA BAŞLADIK"

HalkTV'de yer alan habere göre; Diyarbakır'a ailesini ziyarete gitmek için yola çıkan Ahmet Kılıç, "Bilet bulmak çok zor. Öncelikle uçak bileti araştırdık, ancak bulamadık. Aylar öncesinden bilet arayışına başladık. Uçak biletleri zaten tükenmişti. Sonunda ek seferler düzenlendikten sonra şoförün, babamın arkadaşı olduğu için biletimizi ayarlayabildik. Bilet fiyatları da 500 liradan 800 liraya yükselmiş durumda" şeklinde konuştu.

"BİLET FİYATLARI AŞIRI YÜKSELDİ"

Samsun'daki ailesini bayram ziyaretine götürecek olan Ergün Ölçek ise, "Bayramı annemin yanında geçirmeyi planlıyoruz. Bilet bulmak çok zor oldu. Bayram tatili 9 gün olduğu için herkes Karadeniz bölgesine gitmek istiyor. Ancak bilet fiyatlarında aşırı bir artış var. Daha önce 400 liraya aldığımız biletler şimdi 700 lira, 800 lira seviyelerinde. Sanırım denetimsizlikten kaynaklanıyor. Denetim yapılsaydı fiyatlar daha normal olabilirdi" ifadelerini kullandı.

DEPREM Mİ OLDU? Son deprem, nerede, kaç şiddetinde? Az önce deprem mi oldu? İşte son depremler!
Çalışanlara bayram piyangosu vurdu: En az 3 bin TL ikramiye ödenecek!
Doların fitili ateşlendi, zirveye fırladı! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 25 Haziran 2023 dolar, euro, sterlin fiyatları!
Altın fiyatları jet taktı uçtu! 25 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın kaç TL? Bugünkü fiyatları gören şok oldu!

Geri Dön