12 / 05 / 2024

Otokar’ın Servis Günleri kampanyasında yüzde 20 indirim fırsatı!

Otokar’ın Servis Günleri kampanyasında yüzde 20 indirim fırsatı!

Türkiye'nin öncü otomotiv şirketleri arasında bulunan Otokar’ın, kış mevsimi öncesinde ticari araç sahiplerinin merakla beklediği kazançlı "Servis Günleri" kampanyası başlıyor. İşte merakla beklenen kampanyanın detayları...



Türkiye'deki yaygın servis ağıyla kullanıcısına satış sonrasında düşük bakım giderleri ve uygun parça maliyeti sunarak ticari araç sahiplerinin yükünü her daim hafifletmeyi hedefleyen Otokar'ın kazandıran "Servis Günleri" kampanyası 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. Ticari araç sahipleri kampanya kapsamında yedek parça, işçilik, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından faydalanacak.

Kampanya süresince periyodik bakımını "Otokar Yetkili Servisleri"nde yaptıran müşterilere check-up ücretsiz olarak sunulacak. 29 gün sürecek bu Servis Günleri'nde periyodik bakıma gelen garanti sonrası araçlarda Otokar Filtre Kitleri, avantajlı fiyatlarla araç sahiplerine kavuşacak.

Sektörde 60 seneye yakın deneyimiyle ürettiği araçları 5 kıtada 60'tan fazla ülkeye ihraç eden Otokar'ın bu seneki "Servis Günleri"nde işçilik, periyodik bakım, orijinal yedek parça,  ve mekanik parça değişiminde 5 bin TL ve üzeri (KDV Hariç) işlem yaptıran tüm araç sahiplerine rüzgar geçirmeyen yelek hediye edilecek.

Türkiye'de kampanyaya katılan yetkili servislerde geçerli olan bol avantajlı Servis Günleri'nden yararlanmak için sadece randevu alınması yeterli olacak. Kullanıcılar en yakın Otokar servisleri www.otokar.com.tr adresinden ve Otokar APP'ten randevu alabilir. Öte yandan 444 6 857 numaralı "Otokar Müşteri Hattı"ndan 7 gün 24 saat detaylı bilgi alabiliyor. Ayrıca Android ve iOS telefonlar için geliştirilen Otokar mobil uygulama ile tüm Otokar müşterileri kampanya dahil tüm duyurulara anlık erişim sağlayacak.

Mercedes EQA fiyatları ne kadar? 1 ayda 43 bin 500 TL zamlandı! 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Mini John Cooper Works ne kadar? 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Araba kiralayacaklar dikkat! Araç kiralarken nelere dikkat edilmeli? Sakın bunları unutmayın!


Geri Dön