05 / 05 / 2024

Otomobil alacaklar büyük şok yaşadı! Dudak uçuklatan fiyat farkı!

Otomobil alacaklar büyük şok yaşadı! Dudak uçuklatan fiyat farkı!

Yeni yılla beraber bayilerde yeni otomobil almak isteyenler elleri boş dönerken sıfır araçlarda ki büyük şok herkesi şaşkınlığa uğrattı. Aradaki 100 bin TL'lik farkı görenler gözlerine inanamadı.



Sıfır araç almak için harekete geçenler paraları oldukları halde stok sorunu ile karşılaşırken Türkiye'nin farklı noktalarından gelen görüntüler üzerine araçların fiyat artışının bir anda etiketlere yansımasıyla bayilerde ''Aracımız yok'' ifadeleri kullanıldı. Mart ayından önce araçların gelmeyeceği söylenirken Şubat ayında sipariş vermek isteyenlerin harekete geçmesi gerektiği yönünde bilgi verildi.

Otomobil alacaklar büyük şok yaşadı! Dudak uçuklatan fiyat farkı!

Otomobil markalarının yetkili bayilerinde eli boş dönenler oto galerilerine gittiğine gördükleri fiyatlar karşısında şaşkınlığa uğradı. Fiat, Hyundai, Volkswagen, Ford gibi çok sayıda otomobil markasının yeni modelleri oto galerilerde pahalı fiyatlara satışa sunulurken arada 100 bin TL fark olduğu görüldü.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Ocak 2023 tarihinde saat 20.16'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.79 Türk Lirası, Euro 20,32 Türk Lirası, altının gramı ise bin 165 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altını olanı uyardı! '1 gramınız bile varsa...'

Dolarda yeni rekor! Piyasalarda büyük hareketlilik!

İslam Memiş gram altın için önümüzdeki haftayı işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön