02 / 05 / 2024

Otomobil fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Bu yöntemle fırsatçılığa dikkat

Otomobil fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Bu yöntemle fırsatçılığa dikkat

Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük fırsatçılık yapılıyor. Bayilerde sıfır araba bulunamayınca ikinci el araba fiyatları adeta fırladı. Artan talebi gören satıcılar fiyatları artırdı. İşte tüm detaylar...



Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Piyasada sıfır araç bulamayan rotasını ikinci el otomobillere çevirdi ama artan talep yaklaşan yıl sonu fiyatları yükseltti. Yeni yılda araç piyasasının artacak olması alıcıyı ikinci el piyasasına yönlendiriyor. Uzmanlar talep olduğu zaman fiyatlarda da ister istemez bir artışın yaşandığını ifade ediliyor.

Çok tercih edilen araçlardan bir tanesi iki hafta öncesine kadar fiyatı 300-350 bin bandındayken ikinci ele artan taleple birlikte ve yılsonundaki zam beklentisi ile beraber fiyatı 400-450 bin bandına kadar arttı.

Bayilerde sıfırı 440-450 bin lira bandında satılan bir aracın 2019 modeli şu anda 420 bin liradan satılıyor. Bayilerde sıfır araç zorlaştıkça ikinci el fiyatları da her geçen gün sıfır araç fiyatlarına da yaklaşmaya başladı.


Geri Dön