30 / 04 / 2024

Oyun canavarları bu habere bayılacak! 350 TL’lik oyun ücretsiz oldu

Oyun canavarları bu habere bayılacak! 350 TL’lik oyun ücretsiz oldu

Epig Games'in ücretsiz oyunlar serisinde yeni bir oyun gündeme geldi, oyun canavarlarının merakla beklediği Epic Games'in ücretsiz oyunlar serisinde bu gün hangi oyun var? Merak edenler haberimizi inceleyebilir.



Epic Games, merkezi Kuzey Carolina, Cary'de bulunan bir Amerikan video oyunu ve yazılım geliştirme şirketidir. Şirket, 1991 yılında Tim Sweeney ve Mark Rein tarafından kuruldu ve o zamandan beri dünyanın en büyük ve en başarılı oyun geliştirme stüdyolarından biri haline geldi. Epic Games, eleştirmenlerce beğenilen birçok video oyununun yanı sıra popüler  "Fortnite" Battle Royale oyununu geliştirmek için kullanılan bir oyun motoru olan popüler "Unreal Engine"i geliştirmesiyle tanınır. Şirket ayrıca PC ve Mac oyunları için dijital bir vitrin olan Epic Games Store'un sahibi ve işletmecisidir.

Dünyanın en büyük dijital oyun mağazaları arasında yer alan Epic Games Store, ücretsiz oyun vererek oyuncuların mutlu etmeye devam ediyor. Şimdi ise platform, bu hafta için 353 TL ederindeki 3 oyunu ücretsiz veriyor.

Oyun canavarları bu habere bayılacak! 350 TL’lik oyun ücretsiz oldu

Epic Games, üç adet oyunu ücretsiz veriyor!

Epic Games Store, uzun süredir oyun dağıtıyor. Bu yılın başında 15 yapımı hediye etmişti. Platform, özel günler 
bir yana, her hafta mutat olarak ücretsiz oyun veriyor. Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunlar listesinde çok oyunculu olarak oynanan Divine Knockout – Founders Edition da yer alıyor. Söz konusu yapım, geçtiğimiz ay çıkış yaptı. Ayrıca eleştirmenlerden tam not alan yapım, 225,00 TL değerinde. Epic Games’in bu haftaki bedava oyunları şu şekilde sıralandı;

 


Geri Dön