17 / 05 / 2024

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, 27 Nisan 2023 Yönetim Kurulu kararı ile İstanbul Mahmutbey'de inşa edilmesi planlanan Mahmutbey Projesinin inşaat işlerinin yapılan değerlendirme sonucunda, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini sağlayan İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO, 6,5 dönümlük, 4 parseli olan Mahmutbey Arsası’nda, modern çizgisiyle kent yaşamına uyumlu bir konut projesi hayata geçirecek. 

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO Mahmutbey projesinin  İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2048 Ada 22, 23, 25 ve 27 parsellerde hayata geçirilmesi planlanıyor. Atatürk Bulvarı ve Bosna Caddesi üzerinden ulaşım sağlanabilen bu arsaların yakın çevresinde, Türk Kızılay Avrupa Kan Merkezi, Mahmutbey Metro İstasyonu, Göztepe Merkez Cami, Metro Hayat Evleri Projesi, Luxera Meydan Residence, Şeyh Şamil Parkı ve Göztepe Mahallesi Muhtarlığı gibi noktalar yer alıyor. 

Özak GYO Mahmutbey arsaları Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 44 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 32 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 22 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Ayrıca arsaların 2022 yıl sonu değerleme raporuna göre KDV hariç toplam değeri 281 milyon 430 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 303 milyon 944 bin 400 Türk Lirası olarak belirlenmişti. 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin 27.04.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile İstanbul Mahmutbey'de yapılması planlanan  Mahmutbey Projesinin inşaat işlerinin yapılan değerlendirme sonucunda, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini sağlayan İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verilmiştir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Artea Bahçeşehir’de 5,5+1 yeni nesil konut fiyatları 16 milyon 900 TL'den başlıyor!

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

Nerissa Mefa'da lansman fırsatı! 2024 Mart'ta teslim! 


Geri Dön