11 / 05 / 2024

Özak GYO'nun Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO'nun Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO, Muğla Bodrum Akyarlar'da yer alan arsası ile ilgili 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu? İşte Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsasının değeri...



Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsası, denize sıfır konumda bulunuyor. Arsa, Turgutreis merkezine yaklaşık 10 kilometre, Milas Havalimanı'na 60 kilometre, Muğla merkeze 135 kilometre, Bodrum merkezine ise 25 kilometre mesafede konumlanıyor. Arsanın yer aldığı Karaincir Koyu'nda beachler, restaurantlar, taşınmaza yaklaşık 300-400 metre mesafede yer alan Akyarlar Koyu'nda ise 5 yıldızlı Kefaluka Hotel, Xanuda Hotel, La Brezza Beach Hotel ve denize sıfır konumlu müstakil taş villalar ile restoranlar bulunuyor. 

Özak GYO nun Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu?

Toplam yüz ölçümü 345 bin 492 metrekare olan gayrimenkul, tarla niteliğinde. Yapılan incelemelerde parselin bulunduğu alanında 1/100.000 Ölçekli ve 1/25.000 Ölçekli planlarda Turizm Tesis Alanı ve Büyük Kentsel Yeşil Alan olarak belirtildiği görüldü. 

Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsasının KDV hariç pazar değeri 1 milyar 209 milyon 223 bin Türk Lirası, KDV dahil pazar değeri ise 1 milyar 305 milyon 960 bin 840 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:
Muğla İli Bodrum İlçesi Akyarlar Mahallesinde yer alan 1 adet parsele ilişkin 27.09.2022 tarihli  gayrimenkul değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Tasarruf sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine sunarı

Değerleme raporu için tıklayın 

Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri belli oldu! 

Özak GYO Göktürk parsellerinin değeri belli oldu! 

Özak GYO Büyükyalı projesine ne kadar değer biçildi? 


Geri Dön