27 / 04 / 2024

Özkar İnşaat Turizm Limited Şirketi Ümraniye İstanbul Şubesi kuruldu!

Özkar İnşaat Turizm Limited Şirketi Ümraniye İstanbul Şubesi kuruldu!

Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye İstanbul Şubesi, Mağrur Özkar Pomakoğlu tarafından 2 milyon 555 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu



Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye İstanbul Şubesi, Mağrur Özkar Pomakoğlu tarafından 2 milyon 555 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye İstanbul Şubesi Şube Temsilcisi Mağrur Özkar Pomakoğlu olarak belirlendi. 


Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye İstanbul Şubesi iş konusu; İnşaat sektörünün ihtiyaç duyacağı mamül yarı mamül inşaat malzemelerinin alım ithal ve ihracatını yapmak ve 3.8.2010 tarinde tescil edilen genel kurul kararı ve tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye İstanbul Şubesi adres: Ümraniye, Madenler Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Erciyes Sokak, No:7/A. 


Geri Dön