21 / 05 / 2024

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

ING Bank’ın düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi kampanyası acil para ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek. Bankadan yapılan açıklamada, 100 TL kredi tahsis bedeliyle 20.000 TL kredi çekilebileceği bildirildi. İşte kampanya detayları…



Yeni müşterilere özel hazırlanan Turuncu Ekstra kapsamındaki kredi kullanımlarında ise 50.000 liralık kredi miktarı, 12 aya ulaşan vadelerde ve yine yüzde 0.99 faiz oranıyla çekilebilecek.  Turuncu Ekstra kapsamında, müşteri aylık harcama hedefine ulaştığı zaman, takip eden ayda sözleşme faizi ile yüzde 0,99 oranında faiz arasında kalan miktarı, Turuncu Ekstra’lılara  nakit olarak iade edilecek

YAPILAN VADEYE GÖRE ARTACAK

Sözleşme faizinin yüzde 1,79’dan  itibaren başlatıldığı kampanyaya göre, yüzde 0,99  ile  yüzde 6,99 arasında farklılaşan faiz oranları bulunuyor ve istenen vadeye göre değişiklik arz ediyor. Belirtilen faiz oranlarından faydalanmak isteyenlerin, “ Kredim Güvende Hayat Sigortası” ile  krediyi kullanması gerekiyor.

Yapılan açıklamada,  ING Bank’ın kampanya koşullarında değişikliğe gitme, gerekmesi halinde kefil ve gelir belgesi isteme, ya da uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkı bulunduğu vurgulandı.

 Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

HANGİ BELGELER İSTENİYOR?

ING Bank’ın açıklamasına göre, Türkiye Cumhuriyeti uyruğuna sahip kişilerden Nüfus Cüzdanı, Pasaport veya Sürücü Belgesi; yabancı uyruklu kişilerden ise başvuru sırasında oturma belgesi veya pasaport isteniyor.

Bunun yanı sıra, kredi için başvuran kişinin adına olacak şekilde son 3 ayda çıkarılmış İkametgâh Belgesi veya elektrik, doğalgaz, sabit telefon, cep telefonu faturası ibraz etmek, ücretli çalışanlar için son ayın maaş bordrosu ya da işyerinin imza sirküleri,  emekliler içinse bağlı olduğu sosyal güvenlik kurumunun düzenlediği kimlik belgesi ve banka hesap cüzdanının fotokopisinin verilmesi gerekiyor.

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Doğal gaz müjdesinde yeni gelişme! Bu tarihte fatura ödemeyeceksiniz!

Maaş bağlandı ama bayrama parasız girdiler… İşte EYT’lilere maaş yatmamasının nedeni!


Geri Dön