19 / 05 / 2024

Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

Düzenli bir şekilde çalıştığınız bir işiniz ve akmasa da damlayacak sabit bir geliriniz var, fakat bu size yetmiyor ve pasif gelir elde etmenin yollarını arıyorsanız hemen bakın! İşte pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu...



PASİF GELİR ELDE ETMENİN 12 KOLAY YOLU!

MediaMarkt laptopları uygun fiyatlarla satışa sundu! Böylesi görülmedi! İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...1 - ONLINE KURS HAZIRLAYIN!

Uzman olduğunuz bir konu bulunuyorsa bu konu hakkında bir video ders hazırlayarak para kazanabilirsiniz. "Udemy" ya da "Khan Academy" gibi platformlarda oluşturduğunuz dersi belli bir komisyon karşılığında satışa sunabilirsiniz. Üstelik bir sefere mahsus hazırlayacağınız bu dersten, teorik olarak sonsuza kadar kazanç elde edebilirsiniz. Uzun vadede kazançlı bir pasif gelir modeli arıyorsanız online ders hazırlamak tam da size göre olabilir. Online kurs satışı oldukça popüler bir pasif gelir kaynağıdır.
Bunun nedeni, eğitim sektörüne ait potansiyelin büyüklüğüdür. Bu türden bir satışı ister kendi web siteniz üzerinden isterseniz de Udemy vb. bir platform aracılığıyla yapabilirsiniz.

MediaMarkt'ta laptop fırsatları şimdi başladı! Casper, Lenovo, Asus... İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi!

2 - BİR BLOG AÇIN!

En çok tercih edilen pasif gelir yöntemleri arasında en çok blog açma fikiri bulunuyor. Blog sayfalarının en büyük avantajı birkaç farklı gelir akışına aynı anda ev sahipliği yapabilmeleridir. Zira bloglar; kurslar, sponsorlu gönderiler, ürün satışları ve daha pek çok şey üzerinden pasif gelir elde etmenize yardımcı olur. Ancak, başarılı bir blog oluşturmak kayda değer bir ön çalışma gerektirebilir. Yine de organik ziyaretçi trafiğiniz, sosyal medya hesaplarınızla kuracağınız bağlantılar ya da e-posta listesi oluşturmak yoluyla sağlam bir hedef kitlesi oluşturabilir, karşılığında sürdürülebilir bir gelir elde edebilirsiniz.

Başkasına ait videoyu YouTube’a yüklemenin cezası!3- YOUTUBE İÇERİK HAZIRLAYICISI OLUN!

Youtube için video yapın, Youtuber olun! Youtube'a içerik hazırlamak için özellikle elinizde kamera, ora senin bura benim gezmenize gerek yok. Youtube'da her türlü içerik oluşturabilirsiniz. Örneğin giyim ve terzilik konusunda deneyiminiz var. "Kravat nasıl bağlanır? Kol düğmesi nasıl dikilir? Ayakkabı nasıl bağlanır?" gibi en temel konulardaki videoların bile milyonlarca izlendiğini kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Gezi, yemek, ders, grafik tasarım, marangozluk, oyun, ürün incelemesi ve akılınıza gelebilecek her şeyi yapabilirsiniz. Her hangi bir konuda bir Youtube kanalı kurarak reklam geliri elde edebilirsiniz.

 

Yatırım yapacaklar kara kara düşünüyor! 2 kattan fazla arttı4 -YATIRIM YAPIN!

Bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem olan yatırım yapmak tüm yaşamınızı değiştirecek bir güç vardır. Üstelik yatırım yapmaya başlamak için bir sürü seçeneğiniz mevcut. Tabii ki elinizdeki para miktarı ve güvenilir yatırım seçeneklerine de bağlı olarak… İster 20 lira isterseniz de 20 bin lira ile başlayın yatırım yaparak paranızı katlamaya başlayabilirsiniz.

Borsa İstanbul’da yükseliş potansiyeli!5 - BORSA VE HİSSE SENETLERİNE YATIRIM YAPIN!

Dünyanın en zengin insanlarına bir baktığınız zaman, dolgun banka hesaplarının perde arkasında borsa ve hisse senedi yatırımlarının büyük bir rol oynadığını görürsünüz. Borsa ve hisse senetlerine yatırım yapma eylemi oldukça pasif hatta zahmetsiz olsa da işin içine giren araştırmalar son derece aktif olmanızı gerektirecektir. 

Örneğin, yatırımın duayen ismi Warren Buffett, bu alandaki başarısını günde 500 sayfa okumaya borçlu olduğunu söyler- ancak bu alelade bir roman okuma aktivitesi değildir. Buffett, şirketlere ait yıllık raporları okumakta, bu sayede hem kendi işletmesinin hem de rakip firmaların performanslarını değerlendirecek bir bilgi birikimine sahip olduğunu iddia etmektedir.

Hisse senedi yatırımları, dokuz beş çalıştığınız işiniz sayesinde elde edeceğiniz değerin kat be kat ötesinde bir güce-pasif gelire-kavuşmanızı sağlar. Bu nedenle, finansal konulardan ya da işletmelerin performansı hakkında okuma yapmaktan hoşlanıyorsanız, hisse senedi ve borsa yatırımları tam dişinize göre bir gelir kalemi olacaktır.

Emekli promosyonlarında deprem değil tusunami oldu, her şey dağıldı! Bu bankalara para miktarını düşürdü6 - PARANIZI YÜKSEK FAİZLİ BİR HESAPTA TUTUN!

Tüm bankalarda vadeli birikim hesabı açabilirsiniz. Yani 100 bin liralık bir paranız varsa bu parayı yastık altında saklamaktansa bankada tutmalısınız. Bankaların vadeli hesap faiz oranları değişiklik gösterebilir ama her halükarda paranız bankada durursa vade sonunda çoğalacaktır. 100 bin lira paranızın 6 ay sonra 115 bin lira olmasını istiyorsanız paranızı faize yatırın. Bunun için en cazip faiz oranı sunan bankaları araştırmanızı tavsiye ederiz. Özellikle 100 bin liranızın olması da gerekmez. bin liralık bir parayı da faize yatırabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön