18 / 05 / 2024

Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

Düzenli bir şekilde çalıştığınız bir işiniz ve akmasa da damlayacak sabit bir geliriniz var, fakat bu size yetmiyor ve pasif gelir elde etmenin yollarını arıyorsanız hemen bakın! İşte pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu...



Kira fiyatlarının artış hızı düşmeye devam ediyor! 7 - EVİNİZİ YA DA ODANIZI KİRALAYIN!

Örneğin, İstanbul’a yeni yerleşen ve kendi evine çıkan; fakat daha sonrasında yaşam giderlerinin beklediğinizden yüksek çıkması neticesinde ay sonunu zor getiren bir beyaz yakalısınız. O halde evinizin bir odasını "Airbnb" üzerinden kiraya verebilirsiniz. Böylece sadece ütü masası ve kolilerin bulunduğu boş oda bir işe yarar ve siz de bu işten ekstra gelir elde edersiniz.

Instagram düğmeye bastı! Türkiye'de kullanıma sunuldu!8 - INSTAGRAM'I DAHA FAYDALI KULLANIN!

Instagram’ın en güzel tarafı burada kelimenin tam anlamıyla her şey için özel bir sayfa oluşturabilmenizdir. Seyahat, moda, güzellik, ev dekorasyonu, astroloji ya da köpek bakımı vb. konularda dahi etkileşim gücü ve takipçi sayısı yüksek bir sayfaya sahip olmanız mümkündür.Sayfanızda yer vereceğiniz sponsorlu gönderiler ise sağlam bir gelir kapısı yaratmanızı sağlayabilir. Özellikle 10 binden fazla takipçisi olan kişisel hesaplar Trendyol satış ortaklığı ile hemen kazanmaya başlayabilir.

Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

9 - UYGULAMA GELİŞTİRİN!

Boş zamanlarınızda kod yazmayı öğrenebilirsiniz. Yazılım konusunda Sayısız derecede ücretsiz ders var. Yani Youtube üzerinden kod yazmayı öğrenerek ilk uygulamanızı geliştirebilirsiniz. Tabii önemli olan, insanların gerçekten kullanmak isteyeceği faydalı veya eğlenceli bir uygulama geliştirmek. Daha sonra bu uygulamayı ister paralı olarak satarsınız ister ücretsiz olarak sunar ve reklam gelirinden para kazanırsınız.

Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

10 - KENDİ MÜZİĞİNİZİ YARATIN!

Kendi müziğinizi yaratabilir; bir reklam müziği veya podcast girişi kadar basit bir ses parçasını lisanslama yoluyla gelir elde edebilirsiniz. İşletmelerin markaları için en doğru sesi bulmaya çalışmak konusunda nedenli istekli olduklarını fark ettiğinizde,kendi müziğinizi yaratıp bu ihtiyaca hizmet etmeye çalışmanın ekstra para kazanmanın harika bir yolu olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Müziğinizi oluşturmak ve telif ücretleri üzerinden bir miktar pasif gelir elde etmek istiyorsanız, parçalarınızı SoundCloud ve Audiosocket gibi platformlar üzerinden lisanslayabilirsiniz. Bu aşamada tek yapmanız gereken hedef kitlenizi derinlemesine araştırmak ve onlara hitap edecek trend içerikleri öğrenmektir. Ardından portföyünüzü söz konusu trendleri baz alarak oluşturabilirsiniz.

 Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

11 - STOK FOTOĞRAF ÇEKİN!

Fotoğrafçı olmak her daim aktif olmayı gerektirecek bir işmiş gibi görünse de gerçek hiç de sanıldığı gibi değildir. Fotoğrafçılar sadece fotoğraf çekerek para kazanmazlar. Hali hazırda çektikleri fotoğrafların satışından da gelir elde ederler.

Stok fotoğrafçılığı, dergi fotoğrafçılığı veya kanvas baskı işleri fotoğrafçılık sektörünün büyük paralar kazandıran başlıca iş alanlarındandır. Başlamak için ihtiyacınız olan tek şey ise harika çekimler yapabileceğiniz bir kameradır. Hatta bugünlerde fotoğraf çekmek için telefonunuzu dahi kullanabilir; yüksek kalitede ürün fotoğrafları çekip bunları e-ticaret işletmelerine pazarlayabilirsiniz. Bunun için iyi bir ürün fotoğrafçılığı kursuna, bir akıllı telefona ve bir tutam ilhama ihtiyacınız var. Siz de fotoğraf çekmeyi seviyor ve bu alanda yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız, kendi işinizi kurabilir; reklam ve pazarlama konusunda alacağınız destekle bu yeteneği sağlam bir gelir kapısına dönüştürebilirsiniz.

Pasif gelir elde etmenin 12 kolay yolu!

12 - OYUN OYNAYIN!

Oyunlarla ilgileniyorsunuz diyelim. Oynadığınız oyunların videosunu Youtube’a yükleyebilir, oyun oynarken yaptığınız yorumları videoya ekleyebilirsiniz. 100 milyonu aşkın abonesiyle Youtube’da en çok abonesi olan kanal bir oyun kanalıdır. Kanalın sahibi "Felix"oyun oynayarak dolar milyarder yolunda ilerleyen ilk isim olma yolunda ilerliyor. Benzer şekilde Youtube yerine Twitch de kullanabilirsiniz. "Twitch" de bağımsız yayıncılara yönelik bir video platformu. Üstelik "Twitch" de aboneleriniz size maddi olarak bağış da yapabiliyor. Yani 30 dakikalık bir GTA 5 videosu sonrası abonelerinizden 150 lira kazanma ihtimaliniz hiç de düşük değil!

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.youtube.com/watch?v=OM7KSCo2zdU

Paranızı kurtarmak istiyorsanız bu 10 hataya sakın düşmeyin!
Son yüzyılın en zengin adamından 12 altın kural!
'İnce hesap yapılmayacak, asgari ücret zammı yüksek olacak'

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön