15 / 05 / 2024

Pazarın en popülerleri belli oldu! İşte en çok satan oyunlar

Pazarın en popülerleri belli oldu! İşte en çok satan oyunlar

Steam'ın geleneksel olarak paylaştığı en çok satanlar listesinde nelerin olduğunu öğrenmek için sabırsızlanan oyun canavarları, sabırsızlığınızı gideriyor ve merak ettiğiniz listeyi paylaşıyoruz. İşte Steam, 30 Mayıs ile 6 Haziran tarihlerinde en çok satanlar listesi



Steam'i kullanmak için ücretsiz bir Steam hesabı oluşturmanız gerekir. Bir hesabınız olduğunda, bağımsız oyunlardan AAA sürümlerine kadar çeşitli türlerde geniş bir oyun yelpazesi bulacağınız Steam mağazasına göz atabilirsiniz. Kredi kartları, PayPal ve Steam Cüzdan fonları dahil tercih ettiğiniz ödeme yöntemini kullanarak oyunları doğrudan mağazadan satın alabilirsiniz.

Pazarın en popülerleri belli oldu! İşte en çok satan oyunlar

Bir oyun satın aldıktan sonra Steam hesabınıza bağlanır ve oyunu herhangi bir uyumlu bilgisayara indirip kurabilirsiniz. Steam, hem Windows hem de Mac işletim sistemlerini destekler ve ayrıca Linux için sınırlı sayıda oyun sunar.

Oyunlara ek olarak Steam, oyun geliştirme araçları, video düzenleme yazılımı ve üretkenlik araçları dahil olmak üzere çeşitli yazılım uygulamaları sunar. Bu uygulamalar genellikle Steam mağazasının "Yazılım" bölümünde bulunur.

Pil ve ekran özelliği ile meşhur Infinix Note 30 piyasaya çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Merakla beklenen Fiyat performans ürünü OnePlus Nord N30 tanıtıldı! İşte fiyat ve özellikleri

Uzman isimden kritik dolar yorumu! Dolar yükselmesini sürdürecek mi?


Geri Dön