02 / 05 / 2024

Petek kapatmak faturayı azaltır mı? Kombinin az yakması için ne yapılmalıdır?

Petek kapatmak faturayı azaltır mı? Kombinin az yakması için ne yapılmalıdır?

Kombiler, kış ayına girilmesiyle birlikte fazla yakılmaya başlandı. Bu durumda vatandaşlar, Petek kapatmak faturayı azaltır mı, kombi nasıl az yakar? şeklinde sorular sorulmaktadır. İşte merak edilenler!



DOĞAL GAZ FATURANIZI DÜŞÜRÜN!

Bir ay boyunca yakılan kombiler ay sonunda size yakılan doğal gazın faturası olarak geri dönüyor. Eğer faturanın düşük gelmesini istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken belli başlı yöntemler vardır. En önemlisi peteklerinin önünün açık olup olmadığına dikkat edin. Peteklerin önüne gelen koltuk, masa gibi kapalı büyük cisimler, ısının oda içinde yayılmasını engellemektedir.

Petek kapatmak faturayı azaltır mı? Kombinin az yakması için ne yapılmalıdır?

Isı tam olarak yayılamadığından siz kombiyi ne kadar da yüksek yakarsanız, ısınmanız da çok büyük bir değişiklik yaşanmaz. Bu durum da faturanıza direkt para olarak yansır.

İşte kombi, petek yakımı hakkında sorulan diğer sorular…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön