04 / 05 / 2024

Petrol fiyatları yükseldi!

Petrol fiyatları yükseldi!

Petrol fiyatları, ABD’de Joe Biden yönetiminin uygulayacağı yeni yardım paketinin ekonomiyi ve dolayısıyla talebi destekleyeceği beklentisiyle yükselişe geçti.



Covid-19 aşılarının giderek daha geniş kitlelere ulaşmasıyla geçen hafta yükselen petrol fiyatları, artan vakalara bağlı yeni kısıtlamaların etkisi ile son iki gündür düşüş gösteriyordu.

ABD’nin seçilmiş Başkanı Joe Biden’ın Hazine Bakanlığı’na önerdiği Janet Yellen’in, Kongre üyelerine, yeni yardım paketini onaylamadıkları durumda, dünyanın en büyük ekonomisinde durgunluğun daha da uzun süreye yayılabileceği uyarısı yapmaya hazırlanıyor.

 Petrol fiyatları yükseldi!

The Wall Street Journal’ın haberine göre Yellen, ABD Senatosu Finans Komitesi’nde yapacağı konuşmada üyelere, coronavirus krizi sürecinde önlerine gelecek finansal destek paketleri konusunda "büyük davranmaya" çağıracak.

Gelişmelerle, Mart teslimi Brent petrolün varil fiyatı yüzde 0.93 artışla 55.26 dolara, Şubat teslimi Batı Teksas hafif petrolünün varil fiyatı da yüzde 0.88 artışla 52.51 dolara yükseldi.

Petrol fiyatları 2021’de 46,7 dolar olacak!

Moody's: Petrol fiyatları 2021'e kadar 40-45 dolar arasında kalacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön