07 / 05 / 2024

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

AB'nin, Rusya'ya yönelik petrol ambargosu kararından uzaklaşması ile son günlerde yükselişe geçen petrol fiyatları bugün düştü. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün ne kadar 25 Mart 2022?



PETROLÜN VARİLİ NE KADAR? 25 MART 2022

Petrolün varil fiyatı bugün saat 12:49 itibariyle 117,28 dolardan işlem görüyor. Petrolün varili dün 123,74 seviyesine kadar yükselirken, günü 119,03 dolar seviyesinde kapattı.

İngiltere Başbakanı Johnson’ın bu hafta Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’ı ziyaret etmesi bekleniyor. Johnson’ın  yapacağı ziyaretlerde yetkililer ile petrol üretimindeki artışı gündeme getireceği belirtiliyor.

Petrolün varili 200, 300 ve 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Petrolün varili 200 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?

Petrolün varili 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları kaç lira olur?

Brent petrol fiyatlarını fırtına vurdu! Fiyatlar fırladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön