04 / 05 / 2024

Petrol ile ilgili son dakika gelişmesi! Hemen buraya bakın!

Petrol ile ilgili son dakika gelişmesi! Hemen buraya bakın!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı birtakım müstahsil ülkelerden oluşan OPEC+ grubu, piyasalardaki istikrarın korunması doğrultusunda 5 Ekim'de aldığı "üretimi kasımdan itibaren günlük 2 milyon varil azaltma kararına" devam edecek. 



Açıklamada, katılımcı ülkelerin piyasadaki gelişimleri ele almak, gerektiğinde, petrol piyasalarının balans ve istikrarını desteklemek için acele olarak toplanabilecekleri belirtildi.

Tarafların geçmişte alınan mühim kararlara bağlılıklarının bir kere daha yinelendiğine işaret edilen açıklamada, bu zamana kadar her ay düzenlenen Ortak Bakanlar İzleme Komitesi'nin (JMMC) bundan sonrasında iki ayda bir düzenleneceği, sadece Komite'nin isterse ek toplantı yapabileceği veya piyasalardaki gelişmeler doğrultusunda OPEC+ bakanlarının her an toplanmasını istek edebileceği kaydedildi.

OPEC'ten kritik açıklama: Rusya krizi kontrolümüz dışında!

OPEC+, 4 HAZİRAN 2023'TE TOPLANACAK!

Açıklamada, bir sonraki Bakanlar Toplantısı'nın 4 Haziran 2023'te yapılacağı, tam uyum ve üretim fazlası mekanizmalarının sağlanması için 33. OPEC ve OPEC dışı Bakanlar Toplantıları tarafından onaylanan uzantıların kullanılacağı bilgisi paylaşıldı.

OPEC Plus üyeleri, 5 Ekim'de yaptıkları toplantıda, Kasım ayından itibaren petrol üretimini günlük 2 milyon varil kısma kararı aldı.

Enflasyon rakamları açıklanıyor! Asgari ücret zammından önce gözler yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına çevrildi!
Ev hanımlarına Aile Bakanlığı tarafından bu kadar ödeme yapılacak! Almayı sakın unutmayın
37 TL'den başlayan fiyatlarla Ayçiçek yağı! A101, ŞOK TMO 4 Aralık 2022 Ayçiçek yağı fiyat listesi...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön