02 / 05 / 2024

Petrolün varili 110 doları geçti! Son dakika gelişmesi...

Petrolün varili 110 doları geçti! Son dakika gelişmesi...

Petrolün varil fiyatı dün FED'in faiz kararı sonrasında 100 doları geçerek, 108 dolar seviyelerine geldi. Bugün ise sabah saatlerinde 109 liraya yükselen petrolün varili şu dakikalarda 110 doları geçti. İşte petrolün varil fiyatında son dakika gelişmeleri...



Dün FED'in faiz kararı sonrasında gözler piyasalar çevrilirken, petrol fiyatlarında yükseliş görüldü. Petrolün varili dün 108 dolara kadar yükselirken, haftanın son işlem gününde güç toplamaya devam ediyor. Petolün varili şu dakikalarda 110 dolar seviyesini geçti. 

Petrolün varili 110 doları geçti! Son dakika gelişmesi...

Rusya Ukrayna arasındaki Müzakereler sürerken Ukrayna, Rusya’nın taleplerinin ağır olduğunu belirtirken Rusya ise tam bir anlaşmanın söz konusu olmadığını belirterek hafta başı azalan risk fiyatlaması yeniden alevlendi. Son dakika gelişen bu olumsuz gelişmeler petrolün varilini etkiledi.

Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin son günlerde gelen ılımlı açıklamalar yerini olumsuz değerlendirmelere bıraktı. Bu da küresel risk iştahını yeniden bozulmasına neden oldu. Petrolün varili akaryakıt fiyatlarını etkiler mi? Akaryakıt fiyatları ne oldu? Benzin ve motorine zam geldi mi? Benzin ve mazota zam gelecek mi? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön