17 / 05 / 2024

Petrolün varili 110 doları geçti! Son dakika gelişmesi...

Petrolün varili 110 doları geçti! Son dakika gelişmesi...

Petrolün varil fiyatı dün FED'in faiz kararı sonrasında 100 doları geçerek, 108 dolar seviyelerine geldi. Bugün ise sabah saatlerinde 109 liraya yükselen petrolün varili şu dakikalarda 110 doları geçti. İşte petrolün varil fiyatında son dakika gelişmeleri...



PETROLÜN VARİLİ 110 DOLARI GEÇTİ AKARYAKIT FİYATLARI NE OLACAK?

17 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 Türk lirası, benzinde ise 62 kuruşluk bir indirim daha yapılmıştı. Öte yandan akaryakıt fiyatlarında tavan fiyat uygulamasına geçilmenin söz konusu olabileceği EPDK tarafından gündeme geldi. Petrol fiyatlarında yaşanan gerilemeye karşın, akaryakıt satışlarındaki fiyatlarda makul olmadığı görülen kar yükselişlerinin belirlenmesi durumunda "tavan fiyat" uygulamasının tekrar gündeme taşınabileceğine dikkat çekildi.

Sektör kaynaklarının bilgisine göre, bu gece yarısından (19 Mart) itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı motorinde 1 lira 96 kuruş zamlanacak. Benzinde ise bugün fiyat değişimi beklenmiyor.

Petrolün varili 110 dolar sınırında! Son dakika petrolün varil fiyatı

Petrolün varil fiyatı 100 doların üzerinde!

FED sonrası petrol fiyatlarında son durum!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön