20 / 05 / 2024

Philipp Daniel Haas Kimdir?

Philipp Daniel Haas Kimdir?

Philipp Daniel Haas kimdir? Philipp Daniel Haas’ın mesleği nedir? Philipp Daniel Haas nereden mezundur? İşte detaylar!



PHİLİPP DANİEL HASS KİMDİR?

Philipp Daniel Haas, 1960 yılında Switzerland yani İsviçre’de doğmuştur. Philipp Daniel Haas yatırımcı, CEO ve iş adamıdır. Hass, Swiss, New Zealander ve Turkish vatandaşlığı vardır.

PHİLİPP DANİEL HASS EĞİTİMİ!

St. Gallen Üniversitesinde eğitim görmüştür. Gallende; Ekonomi, Hukuk ve İş İdaresi İşletme Üniversitesi’nde ihtisas alanı bankacılık olmak üzere İşletme Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

PHİLİPP DANİEL HASS İŞ HAYATI!

Hass, 1992 yılından bu yana yatırım danışmanı ve yönetici olarak görevlerinde bulunmuştur. Bu görevleri icara eden Philipp D. Haas, Doğu Avrupa Ülkeleri ve bilhassa Türkiye pazarlarında geniş bir deneyimi bulunmaktadır. Ukrayna ve Türkiye’de tekrarlı yapılandırma projelerinde bulunmuş olan Haas, 90 yıllarda kurumsal yabancı yatırımcıları temsil eden çeşitli yönetim kurulu üyeliği yapmıştır ve bunların arasında Ukrayna’da da yer alan Rogan Brewery ile ülkemizde bulunan Net Holding sayılabilir. İlaç sektöründe geniş iş deneyimleri olan Philipp D. Haas, gelişmekte olan piyasalardaki fonlara ilaç sektöründe de danışmanlık yaparak yatırımlarını Doğu Avrupa’ya kadar yönlendi.

PHİLİPP DANİEL HASS BİLDİĞİ DİLLER!

DEVA HOLDİNG A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Philipp Daniel Hass, çok iyi bir şekilde Almanca, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca ve Türkçe dillerini bilmektedir ve konuşmaktadır.

PHİLİPP DANİEL HASS DEVA Holding hakkında basında haberler çıkmıştır. İşte o haberlerden biri;

Global Equities Management S.A. içerisinde PharmaInvest Fonu ile 90 milyon dolarlık borçları sıfırlanarak satın alınmış olan Deva Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Philipp Daniel Haas, "Biz holdingi devraldığımızda Deva Holding’te bir askeri birliği anımsatan yönetim anlayışı bulunmaktaydı. Şirketi devraldıktan hemen sonra da bu havayı tamamen değiştiren tekrardan yapılanma başlattık. Önemli sonuçlar da almaya başladık. Türkiye’nin geleceğine, bölgede ilaç pazarının büyüme potansiyelini analiz ederek, 100 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastık" diye konuşmuştu.

Niv Garih kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir?


Geri Dön