28 / 04 / 2024

Pırlanta kolyeler 3 bin 240 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte Atasay pırlanta kolye 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta kolyeler 3 bin 240 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte Atasay pırlanta kolye 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Atasay'da indirimli günler başladı. Yüzde 50'ye varan indirimlerin olduğu Atasay'da pırlanta kolyeler 3 bin 240 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Atasay pırlanta kolye fiyatları ne kadar? Atasay Pırlanta kolye fiyatları kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 Atasay pırlanta kolye fiyat listesi.



Atasay'da birbirinden güzel kolyeler indirimli ürünler kategorisinde satışa sunulmaya başladı. Bu fırsat ürünleri yüzde 50'e varan indirimle satılıyor. Atasay'da kolyeler sadece 3,240TL'den başlıyor. 

Pırlanta kolyeler 3 bin 240 TL den başlayan fiyatlarla! İşte Atasay pırlanta kolye 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Atasay pırlanta kolyeler, ''Benim de bir pırlanta kolyem olsun'' diyenler için kaçırılmayacak fırsat niteliğinde. Atasay'da birbirinden güzel ve şık kolyeler Atasay web sitesinde ve mağazalarında satışa sunuluyor. 

Peki Atasay pırlanta kolye fiyatları ne kadar? Atasay pırlanta kolye fiyatları kaç lira? Atasay pırlanta kolye fiyatları kaç TL? İşte 22 Eylül 2022 Atasay pırlanta kolye fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön