22 / 07 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş FED’in faiz kararı sonrası doların kaç lira olacağını açıkladı! Eğer korkusu olan varsa

Piyasa Kahini İslam Memiş FED’in faiz kararı sonrası doların kaç lira olacağını açıkladı! Eğer korkusu olan varsa

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, Amerikan Merkez Bankası FED’in faiz kararının ardından dolar kuruyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.




2023’ÜN ORTALARINA KADAR ENFLASYON DEVAM EDECEK

Her ne kadar bu enflasyonu önünde sonunda bastıracağız diye açıklama yapsalar da başarılı olacaklarını sanmıyorum. Muhtemelen 2023 ortalarına kadar bu enflasyon devam edecek. Merkez bankaları ve başkanları, bugüne baktığımızda enflasyonla mücadele eden, sadece faiz artırarak mücadele sürdüren merkez bankaları ve şahin tonlu açıklamalarla başkanları var karşımızda.

İSLAM MEMİŞ’TEN DOLAR TAHMİNİ 

Beklenti karşılandığı için piyasalar biraz daha rahatladı. Bizim içeride kritik direnç seviyelerimiz var. 17.30 üzerinde kapanışlar görürsek 17.50'yi takip etmeye devam edeceğiz. Euro 18.18. Güçlü duruşunu korumaya devam ediyor. Euro paritesi de tekrar boğa piyasasına girebilir diye tahmin ediyorum. 17.50 direnç seviyesinde olsa da dolar kurunda benim beklentim vardı. Ben TL'ye geçmiştim. Korku varsa dolar TL 16.75’e kadar gerileyince tekrar yorum yapacağım.

Piyasa Kahini İslam Memiş FED’in faiz kararı sonrası doların kaç lira olacağını açıkladı! Eğer korkusu olan varsa

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Haziran 2022 tarihinde saat 00.42’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,33 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise 1.024,16 Türk Lirası değerinde. 

Piyasa Kahini İslam Memiş FED’in faiz kararı sonrası gram altın için ilk kez tahminini açıkladı! Altın alacaklar dikkat

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer akaryakıt için yeni tahminini açıkladı! Araç sahiplerini kahreden haber

Dünyanın en ünlü bankası altın fiyatları için 3 aylık tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları gözlerini çevirdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön