05 / 05 / 2024

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? 27 bin TL'lik promosyonda şok! Şimdi bu tarihe bakın!

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? 27 bin TL'lik promosyonda şok! Şimdi bu tarihe bakın!

Polis promosyonu ödeme tarihi ile ilgili araştırmalar gündemdeki yerini koruyor. Peki EGM polis maaş promosyonu kaç TL? Polis promosyonu ne zaman ödenecek? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri...



Polis maaş promosyonu açıklanmadan önce, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Vakıfbank arasında resmen çıkmaz yaşanmıştı. 330 bin memuru ilgilendiren promosyon için Vakıfbank'tan ilk önce 18 bin Türk Lirası teklif gelmişti. Ardından banka bu rakamı 30 bin TL'ye yükseltmişti. Ancak polisler bu teklifleri kabul etmemişti. 

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer Polis maaş promosyonu ile ilgili o süreçte yaptığı bir açıklamasında "Anlaşmanın 1 haftaya kadar açıklanması halinde en az 50.000 TL istiyoruz. Anlaşma kasım, aralık ayına sarkarsa, hatta ocak ayına sarkarsa en az 75.000 TL istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor" ifadelerini kullanmış ve tepkisini dile getirmişti. 

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? 27 bin TL lik promosyonda şok! Şimdi bu tarihe bakın!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen kesin promosyon açıklamasında ise polis promosyonu ödemelerinin peşin ve tek seferde 1 Kasım itibarıyla ödeneceği belirtildi. Açıklamada, "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" denildi. 

"Protokolde ısrarla anlamamazlıktan gelinen bir nokta da promosyon ödemesinde her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artış yapılacak oluşudur" denilen açıklamada 300 liranın sabit bir rakam olmadığına dikkat çekildi. "Bu, Türk Polis Teşkilatı’nın tarihindeki en yüksek promosyon ödemesidir" denilen açıklamada artışın Ocak 2023'ten itibaren geçerli olacağı belirtildi. 

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? 27 bin TL lik promosyonda şok! Şimdi bu tarihe bakın!

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu açıklamanın ardından polis promosyonu ile ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları da verilmiş oldu. 

Polis maaş promosyon tutarının kesinleşmesinden sonra Polisinsesiorg'da da bir açıklama yapıldı ve "Yapmış olduğumuz çalışmalar sonuçsuz kalmadı ve bugün promosyon ile alakalı sürpriz bir açıklama yapıldı" denildi. 

1 Ocak 2023 emekli zammını duyan şok oldu! 3 aylık hesaplamada şok deprem! Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı zammına bakın!

Ziraat Bankası zamlı emekli promosyonunun hesaplara yatacağı günü açıkladı! O tarihte...

2023 Ocak memur maaş zammında bomba! Memur ve memur emeklisi maaşları tek tek hesaplandı! Hemen memur zammına bakın!

Altın fiyatları dalga dalga! Yastık altında 1 gram bile altını olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Güncel altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön