11 / 05 / 2024

Prefabrik ev sağlığa zararlı mı? Prefabrik ev rüzgarda uçar mı?

Prefabrik ev sağlığa zararlı mı? Prefabrik ev rüzgarda uçar mı?

Prefabrik evlerin özellikleri tıpkı çelik evler ve konteyner evlerin özellikleri kadar merak edilip araştırılmaktadır. İşte prefabrik evlere dair sıkça sorulan sorular!



PREFABRİK EV SAĞLIĞA ZARARLI MI?

Hazır yapılar elbette sağlıklıdır, kaliteli çelikler, malzemeler, yalıtımlar, önlemler ve kusursuz işçilik uygulanır ise prefabrik yapılar sağlıklı ve sağlamlık konusunda da prefabrik yapıları düşünen sizleri fazlaca tatmin edecektir.

PREFABRİK EV RÜZGARDA UÇAR MI?

Prefabrik evlere dair kulaktan dolma bilgiler bulunmaktadır. Peki prefabrik ev rüzgarda uçabilir. Prefabrik yapılar 7 şiddetinde depreme dayanıklıdır. Aynı şekilde 90km/saat hızında esen bir rüzgarlara da dayanıklılığı bulunmaktadır.

PREFABRİK EVLER NEDEN UCUZ?

Prefabrik evler, farklı malzemelerden yapılır. Prefabrik evlerde kullanılan çeliğin, strüktürün kalitesi ya da kalınlığı gibi kriterler fiyatı belirlemede ilk öne çıkan etkenlerdir. Bunun ile beraber prefabrik evler, betonarme evler ile bilhassa karşılaştırılınca en ekonomik seçeneklerden biridir.

PREFABRİK EV ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Bu yapıların deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir. Yapıda kullanılan malzemelerin insan sağlığına aynı şekilde doğaya zararlı olmaması da prefabrik ev yaptırılırken dikkat edilmesi gereken en kritik hususlardan biridir. Ayrıca bununla birlikte kullanılan malzemelerin yangına karşı da dirençli olmasına da dikkat edilmelidir.


Geri Dön