28 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatlar!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatlar!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatlar hakkında detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje kampüs ofis konsepti ile tasarlanıyor...



Çelikler Limited Şirketi'nin Kağıthane'de bulunan arazi üzerinde hayata geçirilen  Premier Kampüs Ofis  projesi Türkiye'de bir ilk olarak yükseliyor. Kampüs ofis konsepti ile tasarlanan proje  Fer Yapı  imzası taşıyor.


Toplam 150 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis proje 20 dönüm alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede ofis, mağaza, cafe, restoran bulunuyor.


Premier Kampüs Ofis Kağıthane projesi az katlı yatay bloklar halinde yükseliyor. 6 bin metrekare kampüs meydanının yer aldığı projenin üst katında 5 bin 600 metrekare terasları olan dubleks ofisler bulunuyor.


Kampüs Ofis Premier projesinde çeşitli hizmetler sunuluyor; seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası bulunuyor.


Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatlar!


Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatlar metrekare bazında 2 bin 970 dolardan başlıyor. Projede yer alan küçük boylu ofisler 40 ila 300 metrekare, orta boylu ofisler 800 ila 1000 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. 


Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatlar!


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön