28 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatları!

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatları!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Kağıthane'de Fer Yapı tarafından hayata geçirilen proje 150 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor...



Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatları kısmından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


20 dönüm arazi alanı üzerine  Fer Yapı  tarafından konumlandırılan Premier Kampüs Ofis, Avrupa Yakası Kağıthane'de yükseliyor. Projenin mimari tasarımı Julien De Smedt tarafından yapıldı.


58 bin metrekare satılabilir alanı bulunan  Premier Kampüs Ofis  Kağıthane Projesi, sahip olduğu sosyal olanakları ile de iş yaşamında motivasyonu amaçlıyor.


Ofis büyüklükleri 40 metrekareden başlayan Premier Kampüs Ofis, birleştirilebilir ofis alanları ile 1.000 metrekareye kadar yükselen ofis alanı genişliği sunuyor. Projede ayrıca büyük ofislerin alanları ise 10 bin metrekare olarak belirlendi.


Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatları


Banka kredisi kullanılabilen Premier Kampüs Ofis, lokasyon olarak Levent ve Maslak gibi önemli iş merkezlerinin bulunduğu semtlere de yakın mesafede yer alıyor.


Premier Kampüs Ofis Kağıthane fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için (0212) 222 47 47 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.



Telefon: (0212) 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön