10 / 05 / 2024

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Privatus Urla Villaları eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla İlçesin'de satışları devam ediyor. Ketenci İnşaat tarafından hayata geçirilen Privatus Urla Villaları Mart 2025'te teslim edilmesi öngörülüyor.



PRİVATUS URLA VİLLALARI MART 2025'TE TESLİM EDİLECEK!

Toplamda 116 Müstakil villadan oluşan proje 2 oda bir salon, 4 oda bir salon ve 5 oda bir salondan oluşuyor. Toplam 116 adet olan Vilaların metrekareleri ise 150ile 250 arasında değişmekte. Her villanın kendisine ait bahçe, havuz ve garajı bulunuyor. 

Privatus Urla da teslimler Mart 2025 te! Yeni Proje!

Privatus Urla , eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla ilçesi'nde doğası, ölçümlenen en temiz havası ve yüz ölçümü ile sakinlerine sağlıklı bir yaşam sunuyor. Büyüleyici bağ yolu, şarap mahzenleri, çiftlikleri, gizli ve keşfedilmeyi bekleyen koyları ile kaşiflerin ilgisini çekiyor. Urla aynı zamanda uluslararası gastronomiye de ev sahipliği yapıyor. 

Birbirinden özel şeflere sahip restoranların, mekanların lokasyonunu oluşturuyor. Privatus Urla ile hem ev sahibi olacak hem de  İzmir'in  belki de Türkiye’nin en güzel topraklarında yaşam sahibi olacaksınız.

WEB: http://www.ketenciinsaat.com.tr/tr/

TELEFON: 90 232 480 00 50


Geri Dön