09 / 05 / 2024

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan yeni deprem uyarısı: Fay hatlarıyla tek tek açıkladı! 

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan yeni deprem uyarısı: Fay hatlarıyla tek tek açıkladı! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni depremlerle ilgili uyarılarda bulundu. İşte Osman Bektaş'ın o açıklamaları...



Prof. Dr. Osman Bektaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşanan sarsıntıları değerlendirdiği açıklamasında "7,6 artçıyla devam eden depremselliğin yeraltına inen enerjisi Kuzey ve Doğu Anadolu Fay Sistemlerinin oluşturduğu levha içi blokları yatay ötelenme ve dönmeye zorlayarak blok kenarındaki depreme hazır faylar üzerinde yeni depremler üretebilecektir" ifadelerine yer verdi. 

Prof. Dr. Osman Bektaş tan yeni deprem uyarısı: Fay hatlarıyla tek tek açıkladı! 

Son olarak Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde saat 09:23'te 3 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin derinliği 3,3 kilometre şeklinde açıklandı. 

Yine sabah saatlerinde Kahramanmaraş Türkoğlu'nda bir deprem oldu. Kandilli'nin verilerine göre, 06:11'de meydana gelen depremin büyüklüğü 3.6, derinliği ise 5.5 kilometre olarak belirlendi. 

Dün gece ise Malatya'da korkutan bir başka deprem yaşandı. 23:20 sıralarında meydana gelen depremin büyüklüğü 4.7, derinliği ise 9.0 kilometre şeklinde açıklandı. 

Evde bakım maaşı hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı ne zaman yatırılacak? Evde bakım parası 9 Mayıs 2023 sorgulama

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

SGK müjdeyi verdi! Emeklilerin hesabına bugün 2 bin TL yatırılacak! Hemen hesaplara bakın! 

Sosyal yardımlara zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL? Bu rakamları kaçırmayın!


Geri Dön