19 / 05 / 2024

Promosyon ücretleri daha fazla artar mı? Emekliler dikkat!

Promosyon ücretleri daha fazla artar mı? Emekliler dikkat!

Emekli promosyonunda bankalar arasındaki yarış her gün daha da artıyor.. Bazı bankalar daha fazla emekli müşterisi çekmek için yapılan kampanyanın süresini uzattı. Peki 10 bin lirayı bulan promosyon ücretleri önümüzdeki günlerde daha fazla artar mı? İşte detaylar...



1 AYLIK SÜRE İÇERİSİNDE PROMOSYONLAR ARTAR MI?

Mesela Anadolu Üniversitesi’nde 40 bin liraya varan promosyon artışı oldu.. Bu promosyon artışları kişilerin maaş tutarları ile ilgilidir.. Kişilerin maaşları artınca alacakları promosyon da artar. Fakat bankaların zorunlu karşılıklarının artırılması ve gecelik faizlerin yüksek olması bankaların bu maaş promosyonu artışı yapacağı öngörülüyor. Yani bankalar daha fazla artış yapabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön